Monday, January 27, 2014

Random ( Jan 2014 )



Assalamualaikum :-)

-

-

-


-

it's the end of January 2014. lagi berapa hari je nak kerja dekat SWAN. ye, kerja sebulan je. tpi 'BOSAN' bukan lah alasan aku kerja sebulan je. ade sebab lain yg hanya org terdekat je tahu :-) 

pasal UPU. nombor pin dah beli. website dah bukak. dah baca dah semua course yg ade dkt IPTA-IPTA. 
ayat cliche dak dak lepas SPM ...."taktahu nak amik apa"...... u_u'' 

takpe. takpe. tarikh tutup 7 April :-P sempat lagi nak fikir ke. bincang dgn family ke. InsyaAllah :-) (tuptup result dah keluar, haish)

i'm on my 2 days off. tinggal sehari je lagi cuti which is esok. harini memang wasted gila sbb tgk drama Menjinak Ombak dkt tonton.com.my. sampai battery phone habis ( lepas tu taktau charger dkt mana, until now idk where is it) 

tinggal sehari lagi offday, sbnrnya nak ajak someone keluar esok to somewhere. since, we got a little probs (argument maybe?) so plan aku tu, aku diam je. OK. DIAM.





nak throwback sikit hari last day sekolah/last day SPM which is on 4 DEC 2013. masa tu paper SP, kitorg mmg plan nak gerak kedai mamak paling femes di kalangan budak SMKBBSL. aku pulak termakan pujukan Ajierah & Izzrin "jom lah weh, harini last day kan. jomlah." jawapan aku pun "okay bak aku duit syiling, nak call mak aku jap" ----  alkisahnya, rumah depan sekolah je, tapi nak ke MZ CORNER punya pasal, terpaksa naik bas rapid pusing sg long, pusing taman rakan, pusing BMC , dan pusing sg long balik baru sampai rumah. teringat pulak masa dkt dalam bas dalam area BMC, tinggal aku haida ika and cak je. ( sebab yg lain dah turun dkt Taman Rakan) we actually jejoget hindustan dalam bas sbb pakcik tu pasang lagu hindustan. we made a video. bila tgk balik "ya Allah, malunya. tak senonoh betuii" - padahal ade org lain dalam bas tahu tak !! ------ i realised something. i only do crazy things with my girlfriend without even care what people will say abt us. we are being us. ( sobs, mood rindu semua orang !!! ) :-(



tak sabar nak tunggu Broga punya trip. insyaAllah. Ma, Ayah, bagi greenlight please? hehehe...